Головна » ТІМ-ТБ » На базі швейного підприємства Прилук відкриється фірмовий магазин ексклюзивного одягу

На базі швейного підприємства Прилук відкриється фірмовий магазин ексклюзивного одягу


Свій до свого по своє! Вже незабаром у Прилуках відкриється шоурум, де будуть представлені зразки унікальної продукції від місцевого швейного підприємства. Пам’ятаєте лімітовану патріотичну колекцію, яка була відшита спеціально до одного з благодійних заходів у Прилуках? Саме такі футболки з високоякісної бавовни з патріотичним оформленням уже зовсім скоро будуть доступні для широкого кола покупців. Відкрити фірмовий магазин при підприємстві – давня мрія директорки швейного підприємства Ірини Зайцевої.


Родзинкою усіх виробів буде вишивка. Малюнки запропонують найрізноманітніші – від українського козака Мамая до герба Прилук та карти України з символічним написом «Воля».

Для покупців буде доступна унікальна послуга – самостійно обрати вподобану вишивку.

Довгоочікуване відкриття шоуруму планується вже за місяць. Його інтер’єр – окрема історія. По дизайну відразу помітно, що його проектувала жінка зі смаком. Тут все у білих тонах. По всьому периметру виблискують великі дзеркала з підсвітленням мов у операційній. Одним словом – мрія кожної модниці – покрутитися, роздивитися і обрати найкраще!

Купуй своє українське, підтримуй вітчизняного виробника, і тим самим допомагай підіймати економіку країни, закликають на швейному підприємстві.

Телеканал ТІМ.

Поширити