Головна » ТІМ-ТБ » Українська художниця Олеся Вакуленко рятується від війни творчістю та допомагає ЗСУ

Українська художниця Олеся Вакуленко рятується від війни творчістю та допомагає ЗСУ


Від війни вона рятується творчістю і своїми життєствердними оптимістичними роботами допомагає триматися іншим. На її розмальованих тарелях, хустках і книгах оживають пташки, квіти та дерева життя випромінюючи любов та світло. Насправді ж мало хто знає, що відбувається у зраненій душі відомої української художниці Олесі Вакуленко. Чоловік якої ось уже півтора роки на передовій боронить країну від ворога.


Олеся Вакуленко – відома дизайнера одягу, членкиня Національної спілки майстрів народного мистецтва України, книжкова ілюстраторка та художниця у третьому поколінні родом з Харкова. Проте доля склалася так, що останніх півтора роки свої шедеври Олеся творить у древньому місті над Удаєм, проживаючи разом з маленьким сином у батьків свого чоловіка.

Всю себе Олеся у повній мірі віддає улюбленому синочку Ясику та звісно ж справі усього свого життя – творчості. Ковтком натхнення є схвальні відгуки від поціновувачів творчості знаної української художниці і дизайнерки.

Історія про українця, який в окупації рятувався творчістю Олесі Вакуленко зворушує до сліз і є доказом того, що мистецтво – це дійсно велика сила.

А поки чоловік Олесі разом з нашим котиками влаштовують бавовну і каміння з неба окупантам, символічні бавовняні поля народжують з-під пензля мисткині.
А всі гроші з продажів «бавовняної серії» перетворяться на тепловізори, запчастини для дронів та машин для бійців з найгарячіших точок Донеччини, серед яких і один особливий серцю Олесі – коханий чоловік Роман.

Телеканал ТІМ.

Поширити