Головна » ТІМ-ТБ » Художниця Олеся Вакуленко випустила нову серію хусток «Бавовняні поля для мо.Z.kаля»

Художниця Олеся Вакуленко випустила нову серію хусток «Бавовняні поля для мо.Z.kаля»


У затінку черешні в одному з прилуцьких обійсть народжується новий шедевр від знаної української художниці і дизайнерки Олесі Вакуленко. На тканині розпускаються патріотичні квіти бавовни. Тієї самої, яка ночами таємниче нищить москалів. Робота над новою серією авторських хусток “Бавовняні поля для мо.Z.kаля” – носить благодійну мету.


Патріотична серія хусток “Бавовняні поля для мо.Z.kаля” має чудову палітру кольорових варіацій. Тому панянкам точно буде з чого обирати. Усі кошти, виручені з продажу хусток з бавовною, Олеся Вакуленко передає на потреби ЗСУ.

Олеся Вакуленко художниця вже у третьому поколінні, а ще дизайнерка одягу, книжкова ілюстраторка і неймовірна фанатка своєї справи. А ось уже два роки її головне покликання на землі – бути мамою чудового хлопчика Ясика. Він головний мамин помічник і натхненник у будь-якій справі – і під час інтерв’ю підтримає, і хусточки запакує.

Якщо ти не в ЗСУ, то ти для ЗСУ, каже Олеся і попри всі страхи та хвилювання за коханого чоловіка та усіх наших захисників, продовжує натхненно займатися справою, яку вміє робити найкраще та любить понад усе. Тим самим наближаючи нашу перемогу.

Телеканал ТІМ.

Поширити