Головна » ТІМ-ТБ » Що таке дитячий поліс страхування та які його переваги, пояснила експертка страхування

Що таке дитячий поліс страхування та які його переваги, пояснила експертка страхування


Усі батьки турбуються про майбутнє своєї дитини. Прагнуть вивчити її в престижному виші, купити нове житло чи автомобіль, або навіть дати стартовий капітал на відкриття власної справи.


А коли чадо підростає, у багатьох постає питання – звідки ж взяти ті кошти на здійснення мрії?! Експертка зі страхування Оксана Дубовик, назвала один з дієвих способів накопичення фінансів для дитини – це дитячий поліс страхування.

Дитячий поліс страхування – це довгострокова програма в першу чергу накопичення коштів на рахунок застрахованої особи. Оформити його можна у страховій компанії, агентській мережі страхових компаній або через брокера.

Придбати страховий поліс можна навіть новонародженим дітям.

Тобто максимальний термін страхування це 27 років, якщо оформити його від народження, і мінімальний термін – це 10 років, якщо оформити поліс у 17 років.
Експертка говорить, що система накопичення за полісом страхування хоч і схожа на депозит, проте має більше переваг і тому вважається більш надійною. Однією з таких переваг є медичний захист.

Також страховий поліс передбачає і захист страхувальника. У разі нещасного випадку, дитина не залишиться без допомоги.

Програма дитячого полісу страхування користується популярністю і серед прилучан. Микола Самойленко каже, що вже застрахував усю свою родину.

Телеканал ТІМ.

Поширити